Elkészítés: A rizst megmossuk, és feltesszük főni a tej és víz elegyébe a két vaníliás cukorral. Ha megpuhult, teljesen kihűtjük. A hat tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, liszttel és sütőporral. A kihűlt rizshez keverjük, majd vajjal kikent, lisztezet tepsibe öntjük, és lassú tűzön szépen megsütjük. Ha kész, megpakoljuk még melegen eperrel a tetejét, majd felverjük a tojásfehérjéket, és ha kemény, belekeverjüka lekvárt, majd az eperre terítjük. Nagyon gyenge tűznél rásütjük a tetejére a habot. Kihűtve felkockázzuk, tálaljuk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.