Elkészítés: A piskótát megsütöm, nem kell, hogy vastag legyen, elég, ha éppen ketté tudom vágni.
A krémhez a pudingporokat simára keverem a tejjel, és sűrű krémet főzök belőle. Amíg hűl, addig apróra vágom az epret, és a puha margarint kikeverem a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor hozzákeverem a margarinos krémet, és simává keverem, majd hozzákavarom az epret is.
A piskótámat 2 lappá vágom, és megtöltöm a krémmel. Ráteszem a piskóta felső lapját, és a kimaradt krémmel még vékonyan lekenem a tetejét.
Én most színes szórócukorkákkal díszítettem a tetejét és félbevágott eprekkel.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.