Elkészítés: A szobahőmérsékletű margarint összekeverjük a többi hozzávalóval. Ha szükséges, annyi lisztet adunk még hozzá, hogy elváljon az edény falától. Belenyomkodjuk egy közepes tepsibe, és 180 fokos előmelegített sütőben 10 percig elősütjük.
A túrós töltelék hozzávalóit összedolgozzuk, az elősütött tésztán egyenletesen elosztjuk, majd az eperszemekkel kirakjuk. 30 percig sütjük.
A habhoz a tojásokat a cukorral felverjük, befedjük vele a süteményt, és még 5-6 percig sütjük. Kihűlés után vizes késsel felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.