Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 4-es fokozat).
2. Keverjük össze a cukrot és a fagyasztott gyümölcsöket egy nagyobb lábosban, és alacsony tűzön, folyamatos keverés mellett főzzük 5 percig.
3. Keverjük össze a lisztet és a barna cukrot egy nagy tálban, majd morzsoljuk bele a margarint, és ujjaink segítségével gyúrjunk egységes masszát. Keverjük a masszához a felkockázott marcipánt is.
4. Öntsük a gyümölcsös keveréket egy közepes méretű sütésálló edénybe, oszlassuk el a gyümölcsrétegen a morzsás tésztát, majd helyezzük 30 percre az előmelegített sütőbe, és süssük aranybarnára.
5. A langyos crumble-t osszuk szét desszertes tányérokra, majd tálaljuk 1-1 nagy gombóc vaníliafagyival.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.