Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 4-es fokozat).
2. Keverjük össze a cukrot és a fagyasztott gyümölcsöket egy nagyobb lábosban, és alacsony tűzön, folyamatos keverés mellett főzzük 5 percig.
3. Keverjük össze a lisztet és a barna cukrot egy nagy tálban, majd morzsoljuk bele a margarint, és ujjaink segítségével gyúrjunk egységes masszát. Keverjük a masszához a felkockázott marcipánt is.
4. Öntsük a gyümölcsös keveréket egy közepes méretű sütésálló edénybe, oszlassuk el a gyümölcsrétegen a morzsás tésztát, majd helyezzük 30 percre az előmelegített sütőbe, és süssük aranybarnára.
5. A langyos crumble-t osszuk szét desszertes tányérokra, majd tálaljuk 1-1 nagy gombóc vaníliafagyival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.