A zselatint áztassuk be és hagyjuk megduzzadni. A gyümölcsöt olvasszuk ki, passzírozzuk át, majd keverjük össze a szörppel. Adjuk hozzá háromlapnyi zselatint, majd tegyük félre a keveréket.
Vegyítsük össze a joghurtot, a túrót és a citromlevet a maradék zselatinnal. A habtejszínhez adjuk hozzá a keményítőt, majd verjük kemény habbá. Keverjünk három kanál tejszínhabot a gyümölcsös elegyhez, a maradékot pedig adjuk a túrókrémhez.
A gyümölcsös és a túrós masszát felváltva kanalazzuk a kuglófformába, majd villával kicsit keverjük össze, így márványos mintájú lesz a krém. A krémet legalább 4 órára tegyük a mélyhűtőbe. Tálalás előtt a kuglófformát egy pillanatra mártsuk meleg vízbe, majd borítsuk ki a krémet egy tányérra, és a közepét töltsük meg gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.