Elkészítés: A tejet felforraljuk, beleszórjuk a kukoricadarát és folyamatosan kevergetjük, hogy ne maradjon csomós. A szalonnát süssük üvegesre. Ha ez kész, akkor még forrón öntsünk egy ujjnyi réteget a kásából (főtt kukoricadara) egy tűzálló (átlátszó) tálba. Erre a rétegre reszeljünk egy vékonyabb réteg juhtúrót, majd szórjunk rá szalonnadarabkákat. Erre jöhet még egy réteg kása, majd a maradék juhtúró, és végül ismét szalonna. Ha vékonyabban tesszük a rétegeket, akkor akár 3 rétegű is lehet. Kihűlve, szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.