Egy tésztalap elkészítéséhez verjünk kemény habbá 3 tojásfehérjét egy csipet sóval. Ezután tegyünk bele 20 g fruktózt, 10 g Canderelt, és verjük tovább. Amikor jó kemény, adjunk hozzá 3 tojássárgáját, és verjük tovább. Végül óvatosan adjunk hozzá 20 g réteslisztet és 10 g darált diót. Sütőpapírral kibérelt tortaformában, előmelegített sütőben körülbelül 9 percig süssük (sütőforma mérete: 24 cm). Készítsük el a másik két lapot is.
A zselatint oldjuk fel kevés vízzel, és melegítsük össze. A tejszínt verjük kemény habbá, csurgassuk bele az olvasztott zselatint, majd keverjük bele a diót. A krémet osszuk három részre, és kenjük meg vele a lapokat. Helyezzük egymásra, és kenjük meg a torta oldalát is, majd szórjuk a diót a tetejére.
Tegyük egy órára a hűtőbe, utána szeleteljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.