Elkészítés: A kenyeret középen kettévágjuk. Az egyikből lesz a sajtos, a másikból a szalámis. A kenyér csúcsos végét levágjuk, és egy hosszú fakanál segítségével kitoljuk a kenyérbelet, majd nagon apróra összevágjuk.
A sajtoshoz összekeverjük a margarint, diót, tejfölt sajtot és a fűszerekkel habosra keverjük, majd az apró vagy ledarált kenyérbelet is hozzákeverjük. A a tölteléket beletöltjük a kifúrt kenyérbe.
A másik kenyérdarabot is előkészítjük, összekeverjük a szalámis hozzávalóit is ezt is betöltjük a másik fél kenyérbe.
Mindkét töltött kenyeret alufóliába csomagoljuk, és a mélyhűtőben kifagyasztjuk. A fagyasztóból kivéve fél órai állás után szeleteljük. Jól néz ki és finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.