Elkészítés: Keverjük össze a lisztet, a barnacukrot, a kristálycukrot, a szódabikarbónát, a sütőport, egy kiskanál sót, a gyömbérport és egy evőkanál fahéjat. Adjuk hozzá az olajat, és jól keverjük össze. Egy csészényit tegyünk félre belőle, amihez adjuk hozzá a másik evőkanál fahéjat. A massza másik feléhez adjuk hozzá a többi alapanyagot: a meghámozott, fölszeletelt almát, a tejet, a vaníliás cukrot és a tojást. Öntsük bele egy kivajazott, kilisztezett kerek tortaformába. Oszlassuk el a tetején a félretett masszát. Apróra vágott dióval is megszórhatjuk. Előmelegített sütőben süssük kb. egy-másfél órát. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.