Elkészítés: Az almát meghámozzuk, felnegyedeljük, magházát kiemeljük. A gyümölcs húsát kockára vágjuk, majd citromlevével meglocsoljuk. A margarint habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a sóval, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat is. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a fahéjjal, majd a krémbe szitáljuk. Végül belekeverjük az almakockákat is. A tésztából margarinnal kikent tepsibe evőkanálnyi halmokat rakunk. Előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 percig sütjük. Porcukorral gazdagon meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.