Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a cukrot összekeverjük. Hozzáadjuk a joghurtot, a tejet és 3 evőkanál kivételével a megolvasztott, de már kihűlt vajat. A tésztát összegyúrjuk, majd kb. 20 X 30 cm-es téglalappá nyújtjuk.
A tészta tetejét megkenjük a maradék 3 evőkanál vajjal, és egyenletesen megszórjuk a már korábban összekevert töltelékkel. A tésztát hosszabbik végénél fogva feltekerjük, majd 12 egyforma vastag szeletre vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a csigákat, melyeket meglocsolunk a tejszín és a barna cukor keverékével.
Kb. 220 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük a csigákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.