Elkészítés: A fahéjas tésztához a vajat a mézzel felolvasztjuk, majd a többi hozzávalóval összeállítjuk. Ebből a tésztából 3 vékony lapot sütünk a tepsi hátoldalán (tepsiméret: 24x36 cm).
Ezután sütünk egy 4 tojásos sárga és egy 4 tojásos barna piskótát, ugyanebben a tepsiben.
A krémhez a vajat a porcukorral kikeverjük. A pudingport a tejjel felfőzzük, hagyjuk hűlni, majd a vajas krémbe jól bedolgozzuk.
A lapokat összeállítjuk a krémmel úgy, hogy a fahéjas lapok az aljára és a tetejére kerüljenek, egy pedig a közepére. A tetejét csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.