Elkészítés: A darált húst összedolgozom a tejbe áztatott, majd kinyomott zsemlékkel, majd a bacont kivéve a többi hozzávalóval. Ételízesítőből 3-3,5 teáskanállal, borsból 2 teáskanállal teszek a masszába. A szeletelt bacont hosszában kettévágom, és muffinsütő tartályaiba keresztben ágyat készítek belőle annyiszor 2 darabbal, ahány tartálya van. Ezután egyenként kitöltöm a megkevert masszával, ráhajtom a szalonnát, és a közepén beleállítok egy fogpiszkáló, hogy a szalonna ne essen szét. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 percig sütöm, hogy a szalonna jól megpiruljon. Sült burgonyával, esetleg párolt rizskörettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.