Elkészítés: A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a (vízbe áztatott, majd kinyomkodott) kenyérrel. Golyókat formázunk, melyeket bő, forró olajban kisütünk.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd a vajjal együtt megtörjük.
A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A fasírtgolyókra a majonéz és a bors segítségével szemeket készítünk, sárgarépából pedig apró csőröket.
Tálaláskor a tört burgonyából faágat készítünk, a megfőtt spagettiból fészket, amibe belehelyezzük a fasírt fiókákat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.