A fehér csokis eperkrémhez először a cukros szirupot készítjük el. A cukrot a vízbe tesszük és folyamatosan kevergetve felmelegítjük, hogy teljesen feloldójon. A kezeletlen citromok héját lereszeljük és beleszórjuk a cukros szirupba. A citromokat kifacsarjuk, a levet a szirpuhoz keverjük.
Az epret megmossuk, kicsumázzuk (pár szemet félreteszünk a díszítéshez) és turmixgéppel pépesítjük. A masszát összekeverjük a mascarponéval és a gőz fölött megolvasztott fehér csokoládéval. Végül a tejszínnel fellazítjuk a krémet.
6 db fagyis kehelybe elosztjuk a krémet, beleszúrunk 1-1 babapiskótát és a félretett eperszemekkel díszítjük. Néhány órát vagy akár egy éjszakát hűtőszekrényben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.