Elkészítés: A töltelékhez a gombát apró kockákra vágjuk, és lepirítjuk olajon, majd hozzáadjuk a májkrémet, az aprított petrezselymet, a kockára vágott főtt tojást, borsot, ételízesítőt ízlés szerint. Összepároljuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, és a hússzeleteken elosztjuk a tölteléket. Felcsavarjuk, és kiolajozott tepsibe sorba tesszük.
1,5 dl fehérbort öntünk alá, alufóliával lefedve megpároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.