Elkészítése: A báránycombot megtűzdelem a fokhagymagerezdekkel és a rozmaringágakkal, fél órára besózom.
Kevés olívaolajon mindkét oldalát magas lángon elősütöm. Beleteszem egy cserépedenybe. Ráöntöm az olívaolajat, amiben a húst sütöttem. A tetejére halmozom a karikákra vágott hagymát. Meghintem a fűszerekkel és a fűszersóval. Aláöntöm a bort,lefedem.
200 C fokon addig sütöm, amíg puha nem lesz. A végén hámozott nyers krumplit teszek hozzá, és még 15 percig sütöm, de bármilyen körítés jó hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.