Elkészítés: A szalonnát felkockázom, felteszem egy serpenyőben, hogy a zsírja kicsit kisüljön. Közben apróra vágom a megtisztított hagymát és fokhagymát, majd rádobom a zsírra és szalonnára. Üvegesre dinsztelem, ráteszem a kettévágott combokat. Fehéredésig sütöm, majd fűszerezem ételízesítővel és borssal. Felöntöm a borral, és fedő alatt párolom.
Mikor a hús már majdnem megpuhult, beleszórom a megmosott gombát. Pár perc elég neki, és jöhet az 1 kávéskanálnyi liszttel elkevert tejfölös habarás. Még egy utolsót rottyan, és már készen is van, tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.