Elkészítés: A konyhakéssz nyúlgerincet sózom, borsozom, kb. fél órát pihentetem. Bekenem olívaolajjal, majd 4 evőkanál felhevített olajon mindegyik oldalát megpirítom.
A húst átteszem a pecsenyesütő tálba, ráöntöm a bort, a húslevest, hozzáadom a rozmaringot és a bazsalikomot, majd kb. 50 percig 200 fokon sütöm a sütőben.
Közben egy másik serpenyőben a felaprított zöldségféléket forró olajon átforgatom hozzáadva a citromlét, majd kevés húslevet aláöntve nem túl puhára párolom.
A kész nyúlgerincet kisebb darabokra vágom, és a tál
közepére teszem, majd a zöldségfélékkel körítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.