Elkészítés: A konyhakéssz nyúlgerincet sózom, borsozom, kb. fél órát pihentetem. Bekenem olívaolajjal, majd 4 evőkanál felhevített olajon mindegyik oldalát megpirítom.
A húst átteszem a pecsenyesütő tálba, ráöntöm a bort, a húslevest, hozzáadom a rozmaringot és a bazsalikomot, majd kb. 50 percig 200 fokon sütöm a sütőben.
Közben egy másik serpenyőben a felaprított zöldségféléket forró olajon átforgatom hozzáadva a citromlét, majd kevés húslevet aláöntve nem túl puhára párolom.
A kész nyúlgerincet kisebb darabokra vágom, és a tál
közepére teszem, majd a zöldségfélékkel körítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.