Elkészítés: A spárgák végeit levágom, majd feldarabolom, sós, cukros vízben előfőzöm. A sajtot lereszelem. A fokhagymákat aprítom.
Egy lábasban kevés olajon megolvasztom a vajat, benne a fokhagymát megdinsztelem, szórok rá lisztet, összekeverem, felöntöm a tejjel és a spárga főzővizével. Fűszerezem. Beleteszem a spárgákat néhány csúcs kivételével, majd állandó keverés mellett hozzáadom a sajtot. Amikor megolvadt, beleöntöm a bort.
A félretett spárgacsúcsokat tálaláskor teszem a levesbe, fokhagymás, olívaolajos bruschetta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.