Elkészítés: A saláta leveleit leszedem, alaposan megmosom. A hagymát és a fokhagymát apróra, a sonkát kockára vágom, a petrezselymet és a kaprot darabolom.
Egy edényben olajon pirítom a hagymákat, a bacont és a sonkát, fűszerezem. A baconból és a sonkából egy keveset kiveszek, félreteszem, a maradékot felöntöm 6 dl vízzel, hozzámorzsolom a leveskockákat. A salátaleveleket kézzel kicsire szaggatom, főzöm. Hozzáadom a petrezselymet és a kaprot, belekeverem a lisztet, főzőtejszínt. A végén öntök bele bort és tejfölt.
Tálaláskor teszek a leves tetejére a félretett baconból és sonkából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.