Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hat részre osztjuk. Két részből lapot sütünk. Az almákat lereszeljük, összekeverjük a darált mákkal, a citrom reszelt héjával és levével, valamint a cukorral. Négy részt egyenként tepsi nagyságúra nyújtjuk, a töltelékkel megkenjük, és feltekerjük, mint a piskótatekercset, egymás mellé rakjuk a tepsibe, és kisütjük.
A krémhez megfőzzük a pudingport a tejjel. Kikeverjük a margarint a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal elkeverjük.
Az egyik kisült lapra rákenjük a krém felét, rárakjuk a mákos tekercseket, majd megkenjük a krém másik felével, és rátesszük a második lapot. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy átpuhuljon. Másnap a tetejét csokoládémázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.