Elkészítés: A tészta hozzávalóit tejjel összegyúrjuk, hogy könnyen nyújtható legyen, s 5 részre osztjuk. Tepsi hátán 2 lapot sütünk.
A mákos krém hozzávalóit összedolgozzuk. A 3 félretett tésztát külön-külön kinyújtjuk, és megkenjük a mákos töltelékkel, feltekerjük, mint a
bejglit.
A tepsibe a 3 tekercset egymás mellé tesszük és összesütjük. Nem kell szétszedni, egyben kiborítjuk.
A vaníliás pudingot a tejjel és a vaníliás cukorral sűrűre főzzük. A vajat a porcukorral kikeverjük, és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
Az alsó lapot megkenjük a vaníliakrém felével, erre rátesszük az egybesült mákos rudakat, utána rákenjük a maradék vaníliakrémet, a másik lappal pedig befedjük.
Csokimázzal bevonjuk. Szeletelni a rudakra merőlegesen kell, csak így lesz benne rózsa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.