Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájával a cukrot habosra verjük. Majd hozzáadjuk az étolajat, a citrom reszelt héját, a sütőport és a lisztet. Összekeverjük. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és a lisztes masszához óvatosan hozzákeverjük.
Zsírpapírral bélelt, oldalán margarinozott, közepes tepsibe öntjük, és 160 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a túrót a cukorral, a citromlével és héjával kikeverjük, a mascarponét hozzáadjuk, krémesre verjük. A krémet elkenjük a kihűlt tészta tetején, majd a feketeribizliszemekkel beborítjuk a tetejét.
A tortazselét a leírásnak megfelelően elkészítjük, és a gyümölcs tetejére öntjük. Ha megdermedt, szeletelhetjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.