Elkészítés: Félfittek leszünk elhatározással, már majdnem profi gyorsasággal karikákra vagy negyedekre aprít a leveszöldségeket (ujja egészben marad, nem szerepel a hozzávalók sorában). Bele a kedvenc tulipános, nagyobb lábasba, fedő alatt, időnként ránézve, átkeverve megdinsztel (párol). Amikor ráncosodik a répa, bele a reszelt vöröshagyma, a kömény, néhány percig keverget, levesz. Bele a fokhagyma, a hús, tűzre vissza, lángot kissé feljebb, keverget pirulásig (míg egységesen világosabb színre vált).
Felönt kevés levessel, bele a paradicsom, a zöldségzöld, a fűszerek ízlés szerint (sót még ne), átkever, felönt annyi lével, amely ellepi. Fedő reá, felforral, meóz, utánízesít, takarék, néha kever rajta egyet.
Amikor majdnem puha a hús, bele a krumpli és a kelbimbó. Ha kell, kipótol a levét (lepje), felforral, takarék, 10 perc múltán meóz/tat, utánízesít és készre főz.
A reszelt sajttal tálal, a sóssága miatt óvatost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.