Elkészítés: A tésztához a vizet a margarinnal felforrósítjuk, majd hozzákeverjük a lisztet, összefőzzük. Utána a tojást egyenként belekeverjük. A tésztából 2 lapot sütünk tepsi hátán úgy, hogy a tepsit vékonyan megkenjük zsiradékkal, felkenjük rá a tészta felét. Forró sütőbe tesszük, 10 percig ne nyissuk ki a sütő ajtaját. Majd lassú tűzön rózsaszínűre sütjük.
A krémhez a tejben a vaníliás pudingot sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A habhoz a tejszínt a vaníliás cukorral felverjük, majd belekeverjük a habfixálót.
Összeállítás: az egyik tésztára rákenjük a krémet, majd a habot, végül rátesszük a tésztát. A tetejére porcukrot szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.