Elkészítés: A tésztához a vizet, a zsírt és a lisztet összefőzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a 6 egész tojást. Két sütőlapot megkenünk zsírral, és erre kenjük rá zsíros késsel a masszát. Hullámos lapokat kapunk. 175 fokos sütőben sütjük, 15 percig ne nyissuk ki az ajtót.
A krémhez 6 dl tejben a 2 csomag vaníliás pudingot megfőzzük, majd lehűtjük, többször megkeverjük, hogy szép sima maradjon. A margarint és a porcukrot kikeverjük, és a kihűlt pudingos krémmel összekeverjük. Ezt a krémet rákenjük az egyik megsült, elég hullámos lapunkra. Az 5 dl tejszínt 2 csomag vaníliás cukorral nagyon keményre verjük, és rákenjük az előző krémre, majd rátesszük a másik tésztalapot. Tetejét porcukorral meghintjük, hűtőben jól lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.