Elkészítés: A spagettit forró, sós vízben roppanósra főzünk, majd leszűrjük. Kifőzünk egy kisebb fej rózsáira szedett brokkolit is, és ezt is leszűrjük. Míg a spegetti fő, elkészítjük a mártást: 3 gerezd zúzott fokhagymát elkeverünk egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk - ízlés szerint tehetünk bele egy kis citromlevet is -, majd belekeverünk 5 dkg reszelt parmezánt. Tálaláskor alulra tesszük a sagettit, szétterítjük rajta a brokkolirózsákat, és leöntjük a mártással. Végül megszórjuk egy marék fenyőmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.