Elkészítése: A csontjuktól megtisztított rostélyos szeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, enyhén belisztezzük, forró olajban mindkét oldalukon hirtelen kissé megsütjük, másik lábosba rakjuk. A visszamaradt olajban megpirítjuk a megtisztított, megreszelt hagymát, levével együtt a rostélyos szeletekre öntjük, hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott sárgarépát és petrezselyemgyökeret, s fedő alatt puhára pároljuk. Mikor puhulni kezd, ráöntjük a tejfölt, és kicsit még pároljuk.
A hússzeleteket levükkel leöntve, a zöldséggel borítva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.