Elkészítés: 1. Felszeleteljük a pulykamellfilét, kicsit kiklopfoljuk, majd fűszerezzük ízlés szerint. (Én a fent leírt fűszereket használtam, de persze nem kötelező azokat.)
2. Egy szelet gépsonkát és némi fetasajtot helyezünk a hússzeletre, majd felgöngyöljük, becsavarjuk baconbe.
3. Kivajazott tepsibe vagy jénaiba helyezzük a felgöngyölt húsokat, a tetejükre pedig egy szelet paradicsomot, arra pedig egy kicsi sajtot teszünk.
4. Előmelegített sütőben, alufóliával letakarva 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és addig sütjük, ameddig jónak látjuk. (Ha valaki pirulva szereti a bacont, akkor természetesen addig, amíg megpirul.)
5. Míg sül a csodás eledel, felvágjuk apróra a hagymát és a fokhagymát, kicsit megpirítjuk. Beletesszük a rizst, felengedjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, és addig pároljuk, amíg finom, lágy rizst kapunk.
6. Hozzáborítjuk a kukoricakonzerv felét (persze aki nagyon kukoricásan szereti, az az egészet), és így is pirítjuk egy kicsit.
7. Ha megsült a hús, tálaljuk! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.