Elkészítés: A félbevágott sütőtök belét karalábévájóval vagy kiskanállal kivájjuk. A rizst sós vízben félpuhára főzzük. A rizsbe belekeverjük a sütőtökgömböket, 1 gerezd áttört fokhagymát, sót, rozmaringot, citromlevet és olajat.
A tök belsejét bekenjük olajjal, megtöltjük a sütőtökös rizzsel, becsomagoljuk alufóliába, és 1,5 órát sütjük 180 fokon.
Kinyitjuk a fóliát, a töltelékbe beleforgatjuk a kis kockákra felvágott feta sajtot, majd egy kis ideig még tovább sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.