Elkészítés: A tojást, tejet, lisztet, olajat, pici sót botturmixszal csomómentesre keverjük. A lényeg, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Ezután felaprítunk 1x1 cm-es darabokra bármilyen maradékot (gyümölcsöt, felvágottat, zöldséget). Határ a fantáziánk. A folyékony tésztát olyan tepsibe öntjük, amelyben a tészta magassága a másfél centimétert nem haladja meg, majd az előkészített *maradékokat* véletlen eloszlásban beleszórjuk a tésztába. A tepsit forró sütőbe tesszük, és 20 percig ott tartjuk, majd hústűvel ellenőrizzük, hogy átsült-e. A lepényt három- vagy négyszög alakúra vágjuk (kb. 10x10 cm ) és kechuppal vagy majonézzel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.