Elkészítés: Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, lereszeljük, cukrozzuk és megszórjuk almás rétes fűszerkeverékkel. A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk és 2/3, 1/ 3 arányban elosztjuk. A nagyobbik tésztahalmot kinyújtjuk, és kizsírozott tepsi aljára fektetjük, kicsit megszurkáljuk. Az almát jól kinyomkodjuk, és a tésztára simítjuk. A kisebbik tésztadarabot is kinyújtjuk, és lefedjük vele az almát. A tojássárgájával megkenjük, megszurkáljuk és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.