Elkészítés: A 3 tojást különválasztom sárgájára és fehérjére, és a tojásfehérjét egy csipetnyi sóval kemény habbá verem. A tojások sárgáját az olvasztott margarinnal, a porcukorral, a darált dióval és a liszttel összekeverem, majd beleforgatom a tojások fehérjét. Az egészet sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm, és előmelegített sütőben körülbelül 15 perc alatt félkészre sütöm. Ha már szilárdul a tészta teteje, vékonyan megkenem lekvárral. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verem, és hozzáadom a 12 dkg cukrot. A tojásfehérjét rásimítom a sütire, és a sütőbe visszatolva addig sütöm, amíg a teteje szép sárga lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.