Előkészítés: A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, villával összetörjük. A felvágottat apró kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: A tojást a felvágottal, a snidlinggel, a mustárral, az olajjal és a kapribogyóval összekeverjük. A zsömléket kettévágjuk, belsejüket kissé kivájjuk. A fél zsömléket megvajazzuk, és mindkét felükre kevés tölteléket halmozunk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 298 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.