Elkészítés: A leveszöldséget feldaraboljuk, és a hússal, csonttal hideg vízben felrakjuk főni, a levest sózzuk. Közepes hőmérsékleten kb. 90 percig forraljuk, amíg a hús meg nem fő, majd leszűrjük.
A lisztet egy tálba szitáljuk. A tojásokkal, a tejjel és a sóval tésztává keverjük, és kb. 15 percig pihenni hagyjuk. Az olvasztott vajban 8 vékony palacsintát sütünk.
A petrezselymet finomra feldaraboljuk.
A palacsintát vékony csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük, majd felöntjük a forró levessel. Petrezselyemmel megszórjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.