A halszeleteket öblítsük és törölgessük le, majd sózzuk be.
Egy tányérban keverjük össze a lisztet némi borssal és ízlé szerinti mennyiségű pirospaprikával. Forgassuk meg benne a halszeleteket.
Egy teflonserpenyőben forrósítsunk fel néhány evőkanál étolajat, majd kb. 3-3 perc alatt süssük ki benne a halszeletek mindkét oldalát. A zöldségeket mossuk meg, majd törölgessük le. A cukkinit karikázzuk fel, a paprikákat vágjuk csíkokra.
Mindet dobjuk rá egy kevés forró olívaolajra, sózzuk, borsozzuk meg, majd süssük ki.
A rántott halfilét a sült zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.