A halszeleteket öblítsük és törölgessük le, majd sózzuk be.
Egy tányérban keverjük össze a lisztet némi borssal és ízlé szerinti mennyiségű pirospaprikával. Forgassuk meg benne a halszeleteket.
Egy teflonserpenyőben forrósítsunk fel néhány evőkanál étolajat, majd kb. 3-3 perc alatt süssük ki benne a halszeletek mindkét oldalát. A zöldségeket mossuk meg, majd törölgessük le. A cukkinit karikázzuk fel, a paprikákat vágjuk csíkokra.
Mindet dobjuk rá egy kevés forró olívaolajra, sózzuk, borsozzuk meg, majd süssük ki.
A rántott halfilét a sült zöldségekkel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.