Elkészítés: Serpenyőben zsíron a hússzeleteket mindenféle fűszerezés nélkül elősütöm, ez 5-8 percet vesz igénybe. Ezután tálcára szedem őket, és mindkét oldalukat megfűszerezem: sóval, borssal, köménnyel, korianderrel és rengeteg fokhagymakinyomón átnyomott fokhagymával.
A hús visszamaradt zsírjába teszem az apróra vágott vöröshagymákat, üvegesre dinsztelem, majd mehet bele a szalonna, a paprika és a paradicsom. Pár percig kevergetem, majd a fűszeres húsokat visszateszem, 2 dl vizet öntök alá, lefedem, és közepes lángon, néha rázogatva, illetve a húsokat megfordítva párolom.
Ha levét elfőtte és majdnem puha, akkor már bort öntök alá, amivel teljesen puhára párolom. Ezután a fedőt leveszem róla, zsírjára pirítom, készen is van.
2,5 kg krumplit megpucolok és megfőzöm sós vízben, majd leszűröm, áttöröm, vajat és forralt tejet adok hozzá. Nem teszek bele szerecsendiót, mert elég fűszeres a hús.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.