Elkészítés: Ha valamiért túl sok kenyeret vásároltunk, és megszáradt, akkor se dobjuk ki. A veknit fölülről úgy vágjuk be vékony szeletekre, hogy alul a kenyérhéj még összefogja. A szeletek közé vajból (margarinból), zúzott fokhagymából készített krémet kenünk, amit kissé megsózunk. A felkent krém kicsit vastagabb legyen, mint a szokásos vajaskenyér esetében. Jó szorosan alufóliába tekerjük a megkent kenyeret, és előmelegített sütőben 5-7 percig sütjük. A frissen átsült fokhagymás-vajas kenyér illatos, ropogós csemege, amit sok helyen előételnek szolgálnak fel az éttermekben. Mi a családnak reggelire vagy vacsorára kínáljuk egy pohár finom teával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.