Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, a fokhagymát eghámozzuk és apróra vágjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2-es fokozat) előmelegítjük.
A paprikakrémbe belekeverjük a fűszereket, a fokhagymát, sóval és borssal ízesítjük, majd a húst mindenhol jól bedörzsöljük vele.
Tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olajjal, kevés vizet öntünk alá, és a sütőben kb. 1,5-2 órát sütjük. (Az oldalas akkor finom, ha annyira megpuhul, hogy szinte leválik a csontról.)
Ha az oldalas már puha, a megtisztított hagymát és a héjas almát cikkekre vágjuk, az alma magházát eltávolítjuk, mindkettőt a hús mellé tesszük, és még fél órát sütjük, hogy az alma is átsüljön.
Amikor elkészült, kivesszük, majd az oldalast a bordacsontok mellett feldaraboljuk, és a szaftjával, a sült hagymákkal és almákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.