Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, a torzsa részét késsel nagyobb szeletekre vágom. A répákat felkarikázom, az aszalt paradicsomot apróra vágom.
Egy lábasba beleöntöm az olívaolajat, beleteszem a karfioldarabokat, hozzáadom a kockára vágott vöröshagymát és a zöldségeket, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet és a leveskockát, és felöntöm 1 dl vízzel. Fedő alatt párolom, gyorsan elkészül. A végén kiszedem a babérleveleket.
Tálalásnál a tetejét tejföllel megöntözöm. Könnyű ebéd vagy vacsora, de köretnek is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.