Elkészítés: A halszeleteket besózzuk és fűszeres olajban pácoljuk néhány órát.
A gyümölcsös töltelékhez a beáztatott aszalt szilvát feldaraboljuk, összeforgatjuk az almakockákkal és kevés vajjal.
A zöldséges töltelékhez a zöldséget megpároljuk, majd ha kicsit hűlt, a felkockázott sajttal összeforgatjuk.
8 darab alufóliát vágunk, mindegyikre 1-1 szelet szalonnát teszünk, majd halat, a felén elosztjuk a gyümölcsös, másik felén a zöldséges tölteléket. A fóliának négy sarkát összefogjuk úgy, hogy ne tudjon kifolyni a sütésnél. Kb. 20-25 percig sütjük.
Közben a krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Tejjel és vajjal összetörjük, habosra keverjük.
A megsült halakat a burgonyapürével tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.