Elkészítés: A halszeleteket besózzuk és fűszeres olajban pácoljuk néhány órát.
A gyümölcsös töltelékhez a beáztatott aszalt szilvát feldaraboljuk, összeforgatjuk az almakockákkal és kevés vajjal.
A zöldséges töltelékhez a zöldséget megpároljuk, majd ha kicsit hűlt, a felkockázott sajttal összeforgatjuk.
8 darab alufóliát vágunk, mindegyikre 1-1 szelet szalonnát teszünk, majd halat, a felén elosztjuk a gyümölcsös, másik felén a zöldséges tölteléket. A fóliának négy sarkát összefogjuk úgy, hogy ne tudjon kifolyni a sütésnél. Kb. 20-25 percig sütjük.
Közben a krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Tejjel és vajjal összetörjük, habosra keverjük.
A megsült halakat a burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.