Elkészítés: A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, az egyik oldalát megszórjuk petrezselyemmel, és szorosan felgöngyöljük. Összekötözzük, és bedörzsöljük zúzott fokhagymával. Forró olajban minden oldalát megpirítjuk.
A sárgarépát, a fehérrépát, a hagymát és a csiperkét nagyobb darabokra vágjuk, tepsibe tesszük, ráfektetjük az alufóliába göngyölt húst, és meglocsoljuk a sült zsiradékkal. 3 deci vizet aláöntünk, és lefedve, 180 fokos sütőben puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, kinyitjuk a fóliát, és a forró sütőbe visszatéve pirosra sütjük.
A zöldségeket a levükkel együtt pépesre turmixoljuk. A tejfölt kevés forró mártással simára keverjük, és a szószhoz öntjük. Amikor újból felforrt, lehúzzuk a tűzről, mustárt, cukrot, citromlevet keverünk hozzá, és beleszórjuk a snidlinget.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.