Elkészítés: A kelkáposztát 4 részre vágjuk, kivágjuk a torzsát, és fűszerezzük. burgonyát meghámozzuk, megmossuk, félbevágjuk és megsózzuk.
A kelkáposztát és a burgonyát alufóliába tesszük, hozzáöntjük a húslevest, és összezárjuk. Előmelegített sütőben 50 percig pároljuk.
Az öntethez a tejszínt fehérborral egy edénybe öntjük, felforraljuk, kevés liszttel besűrítjük, fűszerezzük.
Közben a szafaládét felszeleteljük vagy beirdaljuk, és forró olajban megsütjük. A kelkáposztához és a burgonyához tálaljuk a szafaládét, illetve az öntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.