Elkészítés: A kelkáposztát 4 részre vágjuk, kivágjuk a torzsát, és fűszerezzük. burgonyát meghámozzuk, megmossuk, félbevágjuk és megsózzuk.
A kelkáposztát és a burgonyát alufóliába tesszük, hozzáöntjük a húslevest, és összezárjuk. Előmelegített sütőben 50 percig pároljuk.
Az öntethez a tejszínt fehérborral egy edénybe öntjük, felforraljuk, kevés liszttel besűrítjük, fűszerezzük.
Közben a szafaládét felszeleteljük vagy beirdaljuk, és forró olajban megsütjük. A kelkáposztához és a burgonyához tálaljuk a szafaládét, illetve az öntetet.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.