Elkészítés: Vajjal vastagon kikenjük a tepsit, megszórjuk kristálycukorral. A megmosott almát héjával együtt vékony szeletekre vágjuk, és egymás mellé tesszük sűrűn a cukrozott tepsibe úgy, hogy fedjék egymást /tetőcserép-szerűen/, szinte csak a héjak látsszanak. Megszórjuk fahéjas cukorral, majd még 2 réteg almával ugyanezt megismételjük. Kb. 10 percre forró sütőbe toljuk. Ez idő alatt a 6 tojásból piskótát készítünk, és a félig sült almára öntjük, majd készre sütjük kb. 10 perc alatt. Ha kihűlt, tálcára borítjuk. Nagyon finom könnyű, *lédús* süti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.