Elkészítés: A tarját fordítva bepanírozzuk, tehát zsemlemorzsa, tojás, liszt, majd hirtelen mindkét oldalát kisütjük, és tepsibe tesszük.
A vizet a ketchuppal, a mustárral és az ételízesítővel összekeverjük. A hagymát karikára vágjuk, a hús tetejére tesszük, majd ráhelyezünk 20 dkg gombát, és ennek tetejére öntjük a mexikói keveréket, elsimítjuk.
Ráöntjük az öntetet, a tepsit alufóliával lefedjük, és sütőben kb. 30 percig pároljuk, majd a fóliát levesszük, és kissé pirosra sütjük a tetejét, nem nagyon, mert kiszárad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.