Elkészítés: A piskóta hozzávalóit robotgéppel kavart tésztaként készítjük el, sütőpapíron nagy gáztepsiben sütjük. A mézes lapokhoz a hozzávalókat összedolgozzuk, a tésztát 2 lapban, a nagy tepsi hátán sütjük. Frissen kemény, de a krém megpuhítja másnapra. A krémhez a vaníliás pudingport 8 dl tejben cukor nélkül megfőzünk. Míg hűl, 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral kikeverünk, végül a kihűlt pudinghoz adjuk apránként.
Összeállítás: Alulra 1 mézes lap kerül, rá a krém fele, rá a mákos piskóta, majd a krém maradéka, és végül a 2. mézes lap. Ha kész, célszerű tetejére éjszakára, pár órára nehezéket (vízzel teli tepsit) tenni, hogy a felső lap is rendesen megpuhuljon. Hosszúkás szeletekben, esetleg porcukrozva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.