Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Főzzük meg a makarónit szokás szerint, sós vízben.
Míg a makaróni fő, egy sütőedényt dörzsöljünk be a vágott fokhagymával, majd az olvasztott vajjal kenjük jól ki a tepsi belsejét.
Öntsük a lecsepegtetett makarónit az előkészített tepsibe. Keverjük össze a tejszínt, 1,5 csésze reszelt sajtot, sót, borsot, öntsük a tésztára, forgassuk össze. Szórjuk a zsemlemorzsát és a megmaradt sajtot a tetejére, és tehetünk még rá ízlés szerint egy kis kockázott bacont is.
Toljuk forró sütőbe 20-25 percre, ezután kapcsoljuk a sütőt grillre, és kb. 3 perc alatt pirítsuk meg a tetejét. Tálaljuk azonnal, melegen! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.