Elkészítés: Ha szükséges, a túrót krumplinyomón áttörjük, ha elég krémes ezt a lépést kihagyhatjuk. A pudingport és a vaníliás cukrot összekeverjük a tej és tejszín keverékével, majd a túróhóz öntjük. Keverőgéppel 3-4 prcig verjük magas fokozaton, míg szép habos lesz. Hozzákeverjük a reszelt citromhéjat, és ha nem elég édes, egy kevés cukrot. Mindenképpen tegyünk bele egy csipet sót, mert jobban kihozza az ízeket. Bontsuk szét a piskótatekercset, kenjük meg a simára kevert málnazselével, majd simítsuk rá a túrókrém kétharmad részét. Rakjuk ki friss málnával, majd lazán tekerjük össze. A maradék krémmel vonjuk be. A telejére kerülhet csokoládépehely, de díszíthetjük szép egyforma málnaszemekkel is. Fogyasztás előtt mindenképpen pihenjen egy-két órát a jégen, akkor igazán finom, és így lehet - vizes késsel - szépen szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.