Elkészítés: Ha szükséges, a túrót krumplinyomón áttörjük, ha elég krémes ezt a lépést kihagyhatjuk. A pudingport és a vaníliás cukrot összekeverjük a tej és tejszín keverékével, majd a túróhóz öntjük. Keverőgéppel 3-4 prcig verjük magas fokozaton, míg szép habos lesz. Hozzákeverjük a reszelt citromhéjat, és ha nem elég édes, egy kevés cukrot. Mindenképpen tegyünk bele egy csipet sót, mert jobban kihozza az ízeket. Bontsuk szét a piskótatekercset, kenjük meg a simára kevert málnazselével, majd simítsuk rá a túrókrém kétharmad részét. Rakjuk ki friss málnával, majd lazán tekerjük össze. A maradék krémmel vonjuk be. A telejére kerülhet csokoládépehely, de díszíthetjük szép egyforma málnaszemekkel is. Fogyasztás előtt mindenképpen pihenjen egy-két órát a jégen, akkor igazán finom, és így lehet - vizes késsel - szépen szeletelni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.