Elkészítés: A petrezselymet apróra, a zellert keskeny csíkokra vágjuk. 2 tojást felverünk, hozzákeverjük a felaprított petrezselymet, a zellert, és megsózzuk. A hagymát vékonyra szeleteljük, és csíkokra vágjuk a laskagombát is. Serpenyôben felforrósítjuk az olajat, és 5-7 percig sütjük benne a hagymát, majd hozzáadjuk a zellert és a laskagombát. Amikor megpuhult, ráöntjük a tojáskeveréket, és addig sütjük, amíg megszilárdul. A márványsajtot villával kissé szétnyomjuk, és megszórjuk vele a megsült tojást. A kaliforniai paprikát keskeny csíkokra vágjuk, és ezzel díszítjük a frittata tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.